吉原娱乐平台>学习方法>小学学习方法>五年级方法>五年级英语>《2017五年级上册英语试题及答案》正文

2017五年级上册英语试题及答案

时间:2017-11-17 14:03:24本文内容及图片来源于读者投稿,如有侵权请联系xuexila888@qq.com 桂香 我要投稿

吉原娱乐平台 www.toura.cn   多做五年级上册英语试题,及时对好五年级英语试题的答案,能提高孩子学习英语的兴趣,也能帮助孩子巩固知识和汲取新知识。下面是学习啦小编为大家整理的五年级上册英语试题,希望对大家有用!

  五年级上册英语试题

  笔试部分(60分)

 ?、?根据汉语意思补全下列单词(10分)

  ( )1、w_ st 西方 A、e B、n C、ou

  ( )2、c__ sin 表妹 A、un B、an C、ou

  ( )3、j____cket 夹克衫 A、o B、a C、e

  ( )4、w____k 散步 A、ai B、ar C、al

  ( )5、M___day 星期一 A、an B、on C、or

 ?、?选择正确的答案,填在下面的括号里。(40分)

  ( )1、Li Ming is ______than his grandfather.

  A、older B、younger C、young

  ( )2、China is ______country?

  A、we B、I C、our

  ( )3、China’s flag has_________ .

  A、five pink stars B、five yellow stars

  C、five red stars

  ( )4、The U.S. is ______ of China.

  A、east B、west C、south

  ( )5、 ______ do you go to school? .

  A、How B、What C、Where

  ( )6、 ______ points up on a map.

  A、South B、East C、North

  ( )7、May I ______ shopping?

  A、goes B、go C、going

  ( )8、Let's go______ the library ______ read a book.

  A、too,to B、to,too C、to,to

  ( )9、I don’t ______ to go by bus .

  A、go B、want C、wants

  ( )10、______ day is it?

  A、What B、How C、Where

  ( )11、Canada is far ______Chain. .

  A、in B、from C、on

  ( )12、---Your skirt is very nice! --- ___________.

  A、You are welcome. B、Thanks. C、Yes.

  ( )13、I .______ go on trips.

  A、like B、likes C、like to

  ( )14、Does he need ___________ ?

  A、a pair of shoe B、a pair of shoes C、two shoe

  ( ) 15、What is Jenny ______ now?

  A、do B、doing C、does

  ( )16、I am __ __than you.

  A、taller B、tall C、short

  ( ) 17、------ May I help you?

  ------ __ .

  A、sure B、Yes C、No

  ( ) 18、What's __ matter?

  A、a B、am C、the

  ( ) 19、------__ is it?

  ------ It's 2:00.

  A、Where B、What time C、What

  ( )20、 Wang Hong likes ______ pants.

  A、these B、to these C、this

 ?、?阅读短文,判断正误,对的打√,错的打×。(10分)

  My Family

  I have a happy family. My father is a police officer. He is tall. He likes to play basketball and checkers. My mother is a teacher. She likes to watch TV and read books. I am a students. I am a boy . I like to play on the computer. I am shorter than my father and my mother . We like to eat noodles. We like to go for walk after supper. We are a happy family.

  ( ) 1. My father is a police office . He is short.

  ( ) 2.My father likes to play football and checkers.

  ( ) 3. My mother likes to watch TV and read books.

  ( ) 4.I am a students. I am a girl.

  ( ) 5. I am shorter than my mother

  五年级上册英语试题答案

  笔试部分答案:

 ?、?、共10分,每小题2分。

  1.A 2.C 3.B 4.C 5.B

 ?、?、共40分,每小题2分。

  1.B 2.C 3.C 4.A 5.A

  6.C 7.B 8.C 9.B 10.A

  11.B 12.B 13.C 14.B 15.B

  16.A 17.A 18.C 19.B 20.A

 ?、?、共10分,每小题2分。

  1.× 2.× 3.√ 4.× 5.√


猜你喜欢:

1.五年级英语期中试卷附答案

2.小学五年级英语试卷

3.五年级英语句子专项练习

4.五年级英语期末试卷

5.2017-2018五年级英语期中试卷

Copyright @ 2006 - 2018 学习啦 All Rights Reserved

学习啦 版权所有 粤ICP备15032933号-1

我们采用的作品包括内容和图片全部来源于网络用户和读者投稿,我们不确定投稿用户享有完全著作权,根据《信息网络传播权?;ぬ趵?,如果侵犯了您的权利,请联系:xuexila888@qq.com,我站将及时删除。

学习啦 学习啦 吉原娱乐平台

回到顶部